Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokterá královna krásy se zhostila svého úkolu tak zodpovědně a s takovým nadšením jako Nikol Švantnerová (31). Úřadující Česká Miss si svůj status užívá a je za něj velmi vděčná. Nic ale netrvá věčně, a tak jsme se jí ptali, jak se bude vyrovnávat s tím, až jí 2. dubna korunovací nástupkyně skončí kralování.

„Jsem s tím smířená, věděla jsem už před rokem, že korunku za rok zase předám. To, že jsem vyhrála, mi ale nikdy nikdo nevezme,” říká Nikol, se kterou jsme si povídali během její návštěvy kliniky plastické chirurgie, kam si přišla nechat odstranit kruhy pod očima. „Já se naopak těším, že to předám té druhé, budu mít více času sama pro sebe a budu moct dělat věci, na které jsem neměla čas,” říká smířeným hlasem modelka.

Po roce kralování je Švantnerová smířená s tím, že se pozornost ve vztahu teď přesune na jejího partnera, profesionálního fotbalistu Jakuba Horu. Klidně by ho následovala i do zahraničí, kdyby dostal angažmá v cizině. „Budu ráda, když si bude i on plnit své fotbalové sny a třeba i někam odjede. Mně by to nevadilo, klidně bych si vyzkoušela modeling i v zahraničí. Zkušenosti s cizinou mám, nějak extra stará taky ještě nejsem, takže pokud by to bylo nějaké místo, kde modeling funguje, tak bych rozhodně neseděla doma na zadku, ale snažila se taky něco dělat,” říká rozhodně Nikol Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám