Hlavní obsah
Článek

Ještě dlouho poté, co získala titul Česká Miss Earth pro rok 2013, využívala Monika Leová (32) dobré genetické výbavy a příliš necvičila. V jednu chvíli se to ale zlomilo a modelka a moderátorka začala svou postavu modelovat pomocí cvičení na internetu.

Když jsme ji potkali na cvičebním maratonu MaRS 2016, kde s dalšími známými osobnostmi svou přítomností a aktivitou podporovala lidi s roztroušenou sklerózou, ptali jsme se, jak formování postavy pokračuje.

„Je pravda, že fitko stále příliš nevyhledávám, stále raději cvičím doma podle programu z internetu. I když je pravda, že si občas zajdu do posilovny, u nás na koleji máme posilovnu za patnáct korun, tam si vždycky s Martinem dáme do těla,” říká Leová, která má ve svém partnerovi Martinu Košínovi velký zdroj motivace. „Mám svého osobního trenéra,” směje se Monika a dále uvádí: „Martin cvičí hodně a je dobrej. Právě kvůli němu jsem začala cvičit, protože vypadá báječně. Má na těle vytvarované všechny svaly, a to se mi líbí.”

Snoubenec Moniky Leové svou lásku doplňuje: „Snažíme se cvičit spolu s Mončou, když to nejde, tak cvičím sám. Mám raději cvičení v přírodě s vlastní vahou těla, je mi to bližší, než zvedat železa.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám