Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková působí celkem cudným dojmem. Maminka dvou dcer ale umí překvapit. Na předávání divadelních cen Thálie dorazila v šatech s dost hlubokým dekoltem, zvala nás na představení s názvem Prsa a taky se dost výrazně měla ke svému expartnerovi, ženatému režisérovi Davidovi Drábkovi, s nímž má starší dceru Justýnu.

Začali jsme povídáním o divadle. "V divadle Palace mám dvě představení, na která vás mohu pozvat. Jsou to Prsa, to je taková ženská záležitost, a ještě Manželský poker, kde hrajeme s Jiřím Langmajerem (57) a Adélou Šinkorovou," vypadlo z Jany, takže si úplně nejsme jistí, zda její partnerkou na jevišti je Adéla Gondíková (50) anebo Daniela Šinkorová (51).

"Divadlo miluju, dělám ho od svých sedmnácti let a tyhle ceny mám ráda, myslím si, že je dobře, že se předávají," dodala.

Janu nedoprovázel do Národního divadla ani na párty na Žofíně manžel, scenárista Rudolf Merkner, jenž je otcem hereččina syna, protože byl s dětmi na horách. Jana se dost měla ke svému ex Davidovi Drábkovi, s nímž se dokonce soudila o jejich dceru Justýnu.

"Vycházíme spolu dobře, velmi v pohodě. Myslím, že jsme se na sebe i těšili, že se dnes uvidíme. Tenhle víkend mám Justýnku já, příští on, tak zase možná přijedu já za ním. Navštěvujeme se a myslím si, že už jsme takoví porozvodoví vzorní rodiče. Ale někdy se stává i to, že já jsem pryč a můj manžel jede za mým bývalým mužem k němu domů na zahrádku s dětmi i s jeho maminkou," vysvětlila nám a nás zajímalo, zda se téhle rošády účastní i současná žena jejího expartnera herečka Henrieta Hornáčková. "Tak to moc ne, má převážně práci," naznačila, že rodinné vztahy nejsou tak úplně ideální.

Reklama

Další články

Načítám