Hlavní obsah
Článek

Snad nejvíc se na cenách Thálie radoval Sagvan Tofi (59), když za jeho muzikál Děti ráje dostal skleněnou vázu za nejlepší mužský herecký muzikálový výkon loňského roku Jan Kříž. V Národním divadle i na následující afterpárty se dmul pýchou.

"Jsem rád, že jsme cenu díky Honzovi, který se vrátil do brněnského znovu uvedení Dětí ráje, získali. Jsem rád, že jsem ten tým dal dohromady, mám strašnou radost, je to obrovské zadostiučinění vůči všem těm zlým škarohlídům, kteří nechtěli, aby to tak bylo. Nevěděl jsem, že mi tahle cena může udělat takovou radost, ale jsem na ni pyšný. Honzovi a všem, kdo se na tom podíleli, hrozně blahopřeju," vysypal ze sebe Sagvan.

A bude Thálie i motivací k tomu, aby Sagi tvořil dál, když dostal takové prestižní ocenění už jeho první muzikál? "Mám v hlavě pár nápadů, ale zatím máme, zaplať pán bůh, vyprodáno, lidi chodí a teď budou, doufám, chodit ještě víc, tak jsem si to ještě schovával. Ale něco bych teď chtěl uskutečnit. Ta cena mne naopak povzbudila, takže první věc se brzy dozvíte a pak budou další a další," slibuje Tofi. "Musí to být fakt pecka, bomba, která tohle ještě překoná," dodal.

"Byl jsem vždycky ten, kdo říkal - divadlo? Ne! A teď je to - divadlo? Ano!" usmíval se spokojeně Sagvan, který není jen autorem, ale sám hraje nejen ve svých Dětech ráje, ale i v Mýdlovém princi a teď jedná i o další roli, tentokrát v muzikálu Adéla ještě nevečeřela, který by se měl vrátit na prkna Divadla Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám