Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Tháliích se myslí i na nestory hereckého řemesla a ocenění za celoživotní dílo v oboru činohra si letos odnesl hodně křepký stařík Stanislav Zindulka, který oslaví v květnu 84. narozeniny, ale pořád je v divadle aktivně činný.

Ten měl v Národním divadle ze všech nejdelší děkovnou řeč, přímý přenos kvůli němu přetekl skoro o deset minut, ale nikdo mu to nevyčítal. "Chystal jsem si ji dlouho, ale musel jsem ji zkrátit, protože už jsem viděl, že utíká čas," překvapil nás, že děkovný proslov původně plánoval ještě delší. "Snad se to dalo vydržet a zajdu se ještě panu režisérovi a moderátorovi omluvit," dodal.

Zindulka, který se až na drobné neduhy stále cítí být fit, zve stále na svá představení do divadla. "V Divadle v Řeznické je to Vražedný pátek a Ředitelská lóže, ale ta už končí, pak v Rokoku Návštěvy u pana Greena, jinak samozřejmě v Činoherním klubu celý repertoár," vypočítal. Pokud jde o natáčení, tak v dohledné době jej prý nic nečeká. "Zatím nic nemám, ale třeba se někdo ozve," věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám