Hlavní obsah
Článek

Herečku Malvínu Pachlovou známe z muzikálu Mýdlový princ v divadle Broadway a z řady seriálů. Třeba z Ulice nebo z Cest domů. Pánové, kteří by po ní zatoužili, ale mají smůlu. Je totiž zadaná.

Její přítel je z Kolumbie a už pět let žije v Česku. Poznali se na karlovarském filmovém festivalu a vlastně tak trochu i díky němu jsme se setkali na představení jarního detoxu. Hodně jí totiž vyvařuje. "To jsou pořád nějaké burgery a takové věci a musím se hlídat," svěřila nám.

Ke zdravějšímu životnímu stylu ji vedou i kolegyně z divadla Ivana Jirešová (47) nebo Tereza Kostková (47). "Vždycky se chvíli snažím žít zdravě, ale pak mě to zase svede na tu horší cestu," svěřila se na ochutnávce detoxikačního nápoje, který ovšem střídala se sklenkou sektu.

"Mám zdravé věci ráda, ale nejsem poctivá v tom, abych to udržovala dlouhodobě. Pak běžím na natáčení nebo do divadla a zapomenu si vzít zelenou skleničku. Teď jsem ale detox a dietu před dvěma měsíci začala. Tak uvidím, jak dlouho mi to vydrží. Nejím žádné mastné věci ani pečivo a do toho se trochu hýbu, dělám jógu. Ale radši se nevážím, někdy mám pocit, že přibírám stále. Pak se vidím v zrcadle a mám z toho depresi," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám