Hlavní obsah
Článek

Rozkošnou prodavačku z večerky ze seriálu Ohnivý kuře Ivy Hoang jsme potkali v asijské restauraci, kde byla ochutnávat nové menu. Z jejího nadšení z vynikající tikka masaly, pad thai nebo thai duck curry možná nebude mít radost její maminka, protože jí prý chutnalo ještě víc než doma.

Ivy je z druhé generace Vietnamců usazených v Česku, studuje tady Vysokou školu ekonomickou. "Ale rodiče mají také krámek, kde od malička vypomáhám, takže v seriálu si taky připadám jako doma," svěřila Super.cz. Mohla by klidně dělat scenáristkám poradkyni. "Zatím mě nepotřebovaly, ale kdyby náhodou, tak jsem k dispozici," smála se.

"Tady v asijské restauraci jsem nadšená, protože sice doma asijskou kuchyni maminka a sestra vaří, ale tady je to o stupeň výš, ve fusion stylu. Doma je to civilnější, tradičnější. Ale mamince to radši prozrazovat nebudu," dodala se smíchem. U Hoangů se jí samozřejmě hůlkami. "Tedy vepřo knedlo zelo jíme samozřejmě příborem a já sama radši vařím evropskou kuchyni, hlavně italskou," doplnila.

Herectví Ivy baví. "Ještě si nejsem úplně jistá, čemu se chci v budoucnu věnovat. Ještě mám čas. Ale baví mě atmosféra natáčení, sledovat zákulisní věci. Hodně mě to láká, možná bych se tomu chtěla věnovat i dál, ale ještě uvidíme," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám