Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nova sice odstartovala mohutnou kampaň k návratu slavné soutěžní show Chcete být milionářem? s Markem Vašutem (63) nově na postu moderátora, po celé zemi jsou rozesety billboardy s jeho tváří, z ledničky na nás nekoukal jen omylem, i přes takovou masírku ale nedopadla nijak slavně. První díl ve sledovanosti porazil i Agát Hanych neboli Jakub Prachař (40) ve zvláštním seriálu Ohnivý kuře na Primě. Hlasujte v anketě na konci článku!

V kategorii nad patnáct let Vašuta sledovalo 984 tisíc diváků, zatímco Ohnivý kuře, jež má sice na Československé filmové databázi hodnocení čtyřicet procent, ale je to na české seriály ještě pořád slušný nadprůměr, mělo o 59 tisíc diváků víc a stalo se jedničkou středečního večera.

A to přesto, že Prima proti mnohem silnější opozici většinou nevítězí, s nadsázkou se dá říct, že prakticky jen při výpadku signálu Novy. Stanice přitom Milionáře (kdysi startoval se sledovaností tři milióny diváků) nasadila místo původního seriálu Drazí sousedé. Ten 14. března Ohnivý kuře porazil, aspoň první část, druhá už ho taky předběhla. A o dva dny později měl seriál s receptem na konci téměř o čtvrt miliónu diváků víc, než novácká nabídka.

Diváci zatím na internetu o návratu Milionáře horečně diskutují. Na pováženou podle nich je například to, že mezi soutěžními otázkami se často vyskytují ty ohledně bulvárních drbů či vysílání Novy.

„Chytrý soutěžící se spoustou znalostí, který by měl šanci vyhrát větší sumu, vysílání téhle stanice těžko bude sledovat. Je to nesmyslné,“ zlobí se například jeden z diváků.

Jiní zase tvrdí, že Marek Vašut je na účastníky vědomostní soutěže, která se natáčí v Kolíně nad Rýnem, poměrně drsný.

Až další díly ale ukáží, jak soutěž dopadne. Tohle byl jen začátek a sledovanost, otázky i Vašut se mohou výrazně změnit!

Co říkáte na Marka Vašuta v Milionáři?
Je skvělý
42 %
Je strašný
31,1 %
Průměr
26,9 %
Celkem hlasovalo 60473 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám