Hlavní obsah
Článek

Během dvoutýdenního pobytu v Thajsku desítka finalistek České Miss nezahálela. Holky kromě natáčení medailonků také v hojné míře fotily.

Výsledkem práce s fotografem Lukášem Dvořákem jsou krásné černobílé snímky, které tvoří kalendář. „Všechny finalistky jsou velice zajímavé, každá je jiná a svůj potenciál umí využít. Snažil jsem se zachytit přirozenou krásu dívek v netradičním prostředí. Černobílá fotografie je poetická a něžná. Jak jinak by měly působit snímky budoucích královen krásy?“ říká fotograf.

Doménou fotografa Lukáše Dvořáka je umění zachytit ženskou krásu především v aktu a na černobílé fotografii. Odstíny šedé nechávají vyniknout něžným liniím a tvarům, na druhou stranu barvy leckdy odvádí pozornost od nedokonalostí. Lukáš Dvořák se však této nelehké disciplíny nebojí a nesmrtelnou černobílou fotografii si vybral i pro závěrečné oficiální fotografie krásných dívek.

Na vše dohlížela přísným okem patronka soutěže Iva Kubelková. „Je důležité, aby se dívky naučily pracovat s výrazem i celkovým postojem co nejdříve,“ vysvětluje modelka a moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám