Hlavní obsah
Článek

Nikoho jistě nepřekvapí informace, že Vašek Noid Bárta (43) v dobách svého dospívání nebyl žádný slušňáček. Zpěvák nám ale během tiskové konference broadwayského muzikálu Bonnie & Clyde prozradil, že realita byla ještě horší, než by kdo čekal. Rocker se v muzikálu Franka Wildhorna zhostí úlohy legendárního vrahouna Clyda Barrowa a sám je přesvědčený, že mu tato role sedne jako ulitá.

„Mám pocit, že jsem na tuto roli trénoval celé svoje mládí. Je to týpek, který je za hranou zákona, já jsem se pohyboval ještě před ní, pro ránu nejde daleko, je to správnej grázlík, který miluje svoji holku a udělá pro ni všechno."

Kvůli své divoké povaze Noid dokonce několikrát skončil za mřížemi. „Několikrát jsem přespal na policejní stanici za výtržnosti v oblasti rvaček,” říká Noid a jedním dechem uvádí, že jeho extempore nikdy neskončily větším prohřeškem: „Dál jsem se naštěstí nedostal.” Kvůli roli se bude muset zpěvák dovzdělat v činoherním herectví, ale jinak je prý na roli vraha připravený. „Manipulace se zbraněmi mi půjde dobře. Mám už totiž delší dobu zbrojní průkaz,” říká Vašek Noid Bárta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám