Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá Frances Bean Cobain odchází ani ne dva roky po svatbě od manžela Isaiaha Silvy. Jediná dcera zesnulé hudební legendy Kurta Cobaina a zpěvačky Courtney Love, kterou tehdy ani na veselku nepozvala, už podala žádost o rozvod.

Součástí rozvodových papírů je podle TMZ i varování, že jednatřicetiletý člen rockové kapely The Eeries nesmí dokonce ani pomyslet na jmění po jejím otci, které údajně dosahuje astronomické hodnoty až 450 miliónů liber. Zároveň je v nich ovšem uvedeno, že se Frances nezdráhá vyplácet mu ‚manželskou podporu‘. S ohledem na to, že dvojice spolu chodí již od začátku roku 2010, mělo manželství poměrně krátkého trvání.

Naopak zvláštní vztahy mezi Frances a matkou se zdají být na dobré cestě. V poslední době byly společně viděny hned při několika různých příležitostech. V pondělí spolu vyrazily například na akci v Londýně s názvem In Conversation s britskou žurnalistkou Dylan Jones.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám