Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co si budeme namlouvat, nejočekávanější částí finálového večera České Miss je bezpochyby promenáda v plavkách. Vy na tuto disciplínu, kde se projeví veškeré klady a zápory finalistek, nemusíte čekat až do 2. dubna, kdy se v Obecním domě uskuteční velký galavečer, který bude v přímém přenosu vysílat televize Prima, my vám dáváme možnost pokochat se pohledem na desítku nejkrásnějších Češek už nyní.

Byli jsme totiž s dívkami na soustředění v Thajsku, kde byly bikiny pro děvčata nejčastějším outfitem. Plavky na dívkách dokonale vynikly během focení a natáčení medailonku (nyní můžete vidět v televizi) na soukromém ostrově na pláži Bannana, vzdáleném několik minut cesty lodí z ostrova Phuket.

Jelikož se jednalo o jedno z posledních podobných focení, dívky už byly po dvou týdnech strávených v exotickém ráji hezky opálené. Otevřete si naši galerii a pokochejte se pohledem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám