Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Nikol Kouklovou, manželku Karla Heřmánka mladšího, známe z divadelních prken, anebo jako módní blogerku a stylistku. Překvapila nás, když si vyzkoušela roli tanečnice, a to v hodně netradiční choreografii a oblečení. Ve střevíčkách na vysokém podpatku, bílém plášti, pod ním pouze ve spodním prádle a jako doplněk fén a kulmu.

Šlo totiž o zahajovací tanec v rámci reopeningu oblíbeného kadeřnictví v centru Prahy. "Bylo to jako překvapení, taková sranda, kterou jsme nazkoušely asi za půl hodiny s baletkami z Národního divadla. Paní choreografka byla moc šikovná, jinak si neumím vysvětlit, že to tak dobře dopadlo. Kromě mne tam byla ještě jedna modelka a dvě herečky, ale držely nás právě ty baletky," řekla nám skromně Nikol.

"Tanec je ale můj velký koníček. Tancuju i v některých představeních v divadle, ale považuji se spíš za tančící herečku než za tanečnici. Ale tanec je mou velkou vášní a málokdo ví, že jsem se v jedenácti letech dostala na baletní konzervatoř, na kterou jsem se pak vykašlala a šla jsem radši na herectví. A rádi si zatančíme i s manželem," svěřila.

Nikol nás pozvala i na divadelní hru, kde ji budeme moci vidět v taneční akci. "V Divadle Bez zábradlí jsme zrovna začali zkoušet komedii Mnoho povyku pro nic, je to i v rámci výročí 400 let od úmrtí Williama Shakespeara. Tam budu jak tančit, tak zpívat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám