Hlavní obsah
Článek

Stále ještě úřadující Česká Miss Nikol Švantnerová (31) neponechává nic náhodě, a přestože zanedlouho předá korunku pro královnu krásy jiné dívce, pracuje na sobě. Dva týdny před finále navštívila plastickou chirurgii, kde se rozhodla zbavit se kruhů pod očima.

Už den po zákroku povinně vyrazila na výročí kadeřnického salónu - s pořádným nánosem make-upu. Jak sama přiznává, musela ještě pod očima maskovat modřiny. "Mám nějaké modřinky, otok už naštěstí splaskl. Těším se na výsledek, moc jsem si to přála," řekla Super.cz třiadvacetiletá kráska.

"Lidi si budou myslet, že v 23 letech jít na plastickou chirurgii není asi v pořádku. Tohle se ale nedá považovat za velký zákrok. Píchali mi vlastní plazmu do kruhů pod očima," říká Švantnerová.

Prý to příliš nešokovalo ani jejího přítele, fotbalistu Jakuba Horu. "Partner mě vyzvedával, asi mu dalo zabrat, aby se nesmál. Vypadala jsem, jako bych vylezla z nějakého ringu a ráno jsem vypadala ještě hůř. Ledoval mi to, byl zlatej. Spal vedle mě a vypadal, že se docela i vyspal. Snad se moc nelekal," dodala s úsměvem Nikol, která se začíná chystat na gala večer, ze kterého vzejde nová Česká Miss.

"Šaty se mi připravují, šije mi je Blanka Matragi, uvidím je příští týden. Sama jsem zvědavá," uzavřela Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám