Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako pro každou zaměstnanou matku je i pro Olgu Menzelovou (46) vzácností udělat si čas jen sama pro sebe, bez dcer, bez manžela a bez pracovních povinností. "Není to tak často, jak bych chtěla, ale užívám si to neuvěřitelně. A to tak, že jsem třeba při foukání vlasů usnula," smála se, když jsme si povídali v jejím oblíbeném kadeřnictví, kam měla původně vzít i starší dceru Aničku, ta ale onemocněla, tak se o obě holčičky staral doma režisér Jiří Menzel.

"Na moje poměry chodím docela často cvičit. Ke svému trenérovi chodím aspoň dvakrát nebo třikrát týdně. Ale přístroj na cvičení mám i doma, kde se také snažím cvičit, protože přesuny Prahou nejsou úplně snadné. Je to navíc velmi časově úsporné cvičení, protože stačí jen dvacet minut, což je čas, který si dokážu vyšetřit i během chodu domácnosti," vysvětlila.

Díky tomu i velmi rychle zhubla po obou porodech, i když je pravdou, že přibrala minimálně. "Svalová paměť funguje, jsem bývalá atletka a svaly pořád drží. A cvičit doma je pro mě nejlepší. Musíte mít ale morálku, abyste se donutili. Po první dceři to bylo, pravda, jednodušší. Ale mám v genech po mamince, že jsem přibrala velmi málo, jen asi osm kilo, takže to šlo rychle dolů," mají Olze ženy co závidět.

Na mateřskou dovolenou si producentka výstav velkoplošných fotografií moc nehraje, i když menší Evě nejsou ještě ani dva roky. "Pracovat jsem ani nepřestala, jen se to teď mnohem hůř stíhá. 25. května otevíráme na náměstí na Kampě výstavu, která bude věnována výročí narození Karla IV. Velmi se na to těším, určitě se přijďte podívat, bude to hezké," zvala Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám