Hlavní obsah
Článek

Sedmnáctiletá Josephine Georgiou, která si minulý týden zažila svých pět minut slávy díky Madonně, která si ji během koncertu v australském Brisbane vytáhla na pódium a stáhla jí korzet, se opět se svým pěveckým idolem setkala. Madonna, která si zřejmě oddechla, že ji teenagerka za odhalení ňadra před celým stadiónem nehodlá žalovat, ji i její matku pozvala i na své další vystoupení do Sydney.

Na Madonninu hlavu poslední dobou padá jedna kritika za druhou, a to nejen kvůli jejímu sporu s exmanželem o syna, ale i za její koncertní morálku. Pravidelně totiž začíná vystupovat i o dvě hodiny později a podle fanoušků i dost často mluví z cesty. Žaloba o tučnou sumičku za psychickou újmu mladé křehké duše by pro ni byla asi tou poslední kapkou. Za zařízení dvou letenek a lístků do VIP sektoru to tedy Madonně rozhodně stálo.

V Sydney tak popová královna začínající modelku nadšeně zdravila: „Zlatíčko Josephine, jsi zpátky, tak ráda tě vidím,“ přivítala ji hned pod hledištěm zpěvačka. Zároveň si všimla, že onen kožený okovaný korzet, který jí v Brisbane stáhla, si tentokrát oblékla její sedmapadesátiletá matka Toni...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám