Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen módní ikonou, ale v poslední době také vzor pro ženy a dívky trpící poruchou příjmu potravy. Tím je podle britského deníku Daily Mail v současnosti vévodkyně z Cambridge Kate (42). Její úbytek na váze totiž opěvují zastánkyně anorexie. Ty tak Kate veřejně uctívají na svých webových stránkách, kde se tato vážná psychická porucha vnímá jako druh životního stylu.

Kate viditelně zeštíhlela před dubnovou svatbou s princem Williamem (41). Jejím cílem však údajně nebylo vypadat co nejštíhleji. Tím pravým důvodem ztráty kilogramů byl především stres. Po svatbě se navíc přidala řada významných událostí a zahraničních cest, které musí vévodkyně absolvovat spolu s manželem, a tak je i nyní v permanentním stresu. Ten jí podle jednoho z jejích přátel údajně brání v přibírání na váze.

Kate dříve mívala velikost šatů 38, nyní obléká číslo 34. Při pomyšlení, že superštíhlé modelky mívají velikost 34-36 není divu, že se právě Kate stala novou ikonou štíhlosti. Podobné to bylo třeba také s Victorií Beckham (50), která své tělo trýznila dietami i během těhotenství. Po porodu pak začala s takzvanou „pětihrsťovou dietou“, kdy směla denně sníst jen pět hrstí jídla.

Zdroj z blízkého okolí princezny uvedl, že Kate bude v šoku, až se dozví, že je její hubnutí oslavováno jako velký úspěch na těchto webových stránkách. Sama by nejspíš ráda nějaké to kilo nabrala zpět. Její štíhlost je totiž v poslední době propírána i v souvislosti s možnými problémy s otěhotněním a dokonce i údajným potratem.

Reklama

Další články

Načítám