Hlavní obsah
Článek

Geri Horner (51), známější pod svým dívčím jménem Halliwell, na sociálních sítích není zdaleka tak sdílná jako její kolegyně ze Spice Girls. Nedávno ovšem své věrné příznivce potěšila krátkým videem. Tančí na něm jen v černém body, které připomíná její koncertní kostýmy z dob zpěvaččiny sólové dráhy. Zda jde ovšem o jedinou souvislost s touto dobou, o níž Geri s odstupem let otevřeně hovořila jako o období, kdy trpěla bulimií, ví pouze ona.

Zpěvačka, která loni pojala za manžela o rok mladšího šéfa týmu F1 Red Bull Racing Christiana Hornera, má evidentně podobné míry jako v roce 2001, kdy vydala album Scream If You Wanna Go Faster. Své tělo tehdy nechávala hladovět a cvičila do úmoru. Victoria Beckham tak rozhodně nebyla z legendární dívčí kapely jediná, na koho se kvůli hubenosti upíral zájem médií.

Ginger Spice už před lety přiznala v rozhovoru s Piersem Morganem, že v té době její váha dosahovala 45 kilogramů, a nebýt jejího kolegy a kamaráda Robbieho Williamse, možná by i zemřela. Právě Robbie ji prý přesvědčil, ať se jde léčit na specializovanou kliniku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám