Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Prý moc prožívá hudbu, kterou hraje, a kazí dýdžejům pověst! Takovou kritiku nyní slýchává z řad kolegů Andrea Pomeje (35). Mohou za to fotky ze Svitav, kde vystupovala jen v divoké podprsence a podle svědků poskakovala tak, že její vnady nestíhaly vypadávat z výstřihu a znovu se do něj vracet. To fotograf nestihl zaznamenat, i tak ale jeho snímky stojí za to!

„Trochu nechápu, o co komu jde. Prý hudbu moc prožívám. To u toho mám stát jako profesor? Manžel by byl taky radši, ale když hraju, jsem v transu, nepomůžu si,“ směje se Andrea.

Její choť Jiří Pomeje (†54) ji už za pár dní doprovodí do Mexika, kam dostala pozvánku, aby zde zahrála v jednom klubu. „Opravdu by se mi nejvíc líbilo, kdyby byla oblečená od hlavy k patě, nebo alespoň k výstřihu. I když upřímně řečeno, na mé ženě jsou nejhříšnější stejně její oči, které po ní podědila i dcera,“ řekl Super.cz Pomeje.

Andrea už dlouho pije kolegům krev. Vyčítají jí, že zneužívá jméno svého muže ke zviditelnění a že si hraje na větší hvězdu, než ve skutečnosti je.

Na druhou stranu: vypadat tak, jako Andrea, nechovali by se dýdžejové jinak, určitě by před mixážní pult nechodili ve skafandru a využili by každé příležitosti, aby na sebe mohli upozornit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám