Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle dáma si důvod ke svlékání najde vždycky... Čerstvě jednačtyřicetiletá americká herečka, moderátorka a komička Chelsea Handler, která je v našich končinách známá spíš svou opakovanou potřebou obnažovat se za účelem parodování celebrit i státníků či obyčejného zviditelnění, tentokrát svlékla nejen podprsenku, ale i kalhotky. Tímto dost nevkusným způsobem popřála ke čtyřicátým narozeninám své kolegyni Reese Witherspoon.

Handler na svém Instagramu sdílela selfie, na níž má na sobě jen černé podkolenky. Jednou rukou přitom drží mobil a zápěstím si zakrývá ňadro a dlaní druhé ruky klín.

Nenásledovalo žádné vysvětlení ani dlouhý výčet přání kamarádce, nýbrž pouhé Happy Birthday s odkazem na jméno oslavenkyně, aby nebylo pochyb, komu je věnované...

Oslavu ve velkém stylu už má ale Reese za sebou. Párty uspořádala v Hollywoodu a i Chelsea byla mezi pozvanými. Na akci jí zazpívala i Taylor Swift. Mezi dalšími VIP hosty nechyběli Nicole Kidman s manželem Keithem Urbanem, Matthew McConaughey se ženou Camilou Alves, Jennifer Aniston s manželem Justinem Therouxem, Courteney Cox, Kate Hudson, Tobey Maguire nebo Robert Downey Jr. se ženou Susan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám