Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Petr Štěpánek, kterého diváci mají možnost vidět v seriálu Ohnivý kuře v roli majitele hotelu Karla Trébla, patří k těm mužům, kteří si potrpí na dodržování velikonočních tradic.

Jeho manželka Zlata Adamovská se tak má opravdu na co těšit, protože Štěpánek určitě na velikonoční mrskání nezapomene. On sám ale očekává, že možná také dostane co proto.

„Samozřejmě že dodržuju velikonoční tradice, tedy alespoň některé. Ženy je potřeba vymrskat a tento zvyk si nenechám ujít, ať jsem v Praze, nebo někde venku. Žádná holka nemá šanci, ale jen dopoledne, protože odpoledne je to obráceně. Alespoň se to říká,“ prozradil herec, který si posteskl nad tím, že už kolem sebe tolik velikonočních tradic nevidí.

„Trochu mě mrzí, že tyto zvyky pomalu zanikají, patří k jaru. A jestli umím plést pomlázku? Samozřejmě. A dřív jsem si ji i sám pletl, a to jak z vrbových proutků, tak z bužírky,“ uzavřel s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám