Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká televizní hvězda Kim Kardashian (30) je od sobotního večera vdanou paní. V soukromé rezidenci Montecito v Kalifornii si vzala svého snoubence basketbalistu Krise Kumphriese (26). Kim byla ve svůj svatební den ještě více okouzlující, než kdy jindy. K této významné události oblékla na míru šité šaty bez ramínek v barvě slonovinové kosti od známé návrhářky Very Wang a Kris z ní po celou dobu nemohl spustit oči.

Na svatbě krásné Kim, jež měří 159 centimetrů a hvězdy NBA Krise s výškou 206 centimetrů, nemohly chybět její neméně pohledné sestry Kourtney (32) a Khloe (27). Ty jsou stejně jako Kim hvězdami jejich rodinné reality show Keeping Up with the Kardashians. Zároveň jsou dcerami podnikatelky Kris Jenner a zámožného amerického advokáta Roberta Kardashiana, jenž zemřel v roce 2003.

K oltáři po červeném koberci tak nevěstu přivedl její nevlastní otec a manžel její matky Bruce Jenner, dostavily se proto i Kiminy další sestry Kylie (14) a Kendall Jenner (15). Právě nádherná Kendall, jež měří v patnácti letech 180 centimetrů, má slibně rozjetou kariéru v modelingu.

Mezi známými hosty byli například Eva Longoria s přítelem Eduardem Cruzem, dále Lindsay Lohan, bývalá členka skupiny Spise Girls Mel B, tenistky Venus a Serena Williamsovy, zpěvačka Avril Lavigne či dětská hvězdička kanálu Disney Channel Demi Lovato.

Během půlhodinového obřadu si dvojice vyměnila manželské sliby a poté se spolu s hosty přesunuli do obrovského luxusního stanu, kde zazpívala zpěvačka Robin Thicke píseň Angels a speciálně složený song ‚Pan a paní Humphriesovi‘. Zda Kim a Kris dostali svatební dary za miliony, které si původně přáli ještě měsíce před obřadem, se zatím neví, ale vzhledem k úrovni hostů se dá předpokládat, že ano.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám