Hlavní obsah
Článek

Modelka a herečka Dominika Kadlčková se modelingu věnuje hodně v zahraničí, v Čechách přijímá nabídky jen výjimečně. Nyní nafotila kampaň pro svého kamaráda, návrháře Lukáše Macháčka.

Dominika patří mezi nejhubenější české modelky, na fotkách ale umí vypadat zatraceně sexy. A to během focení docela mrzla a po těle měla husí kůži. "Kolekce je inspirovaná architekturou, mramorová prasklina je natištěna i na látkách, ze kterých jsou vytvořeny sportovní looky kolekce. Právě proto jsme vybrali na focení rozlehlou rozestavěnou budovu budoucího outletu, rostoucí v blízkosti letiště. Focení probíhalo v plném provozu stavby v budově, která není vytápěná. Celý team předvedl nejen profesionalitu, ale i úroveň své otužilosti," řekl Super.cz návrhář Macháček.

Vedle Kadlčkové se v kampani objeví jeden ze slovenských topmodelů Jakub Zelman, který předváděl pro italské duo Dolce&Gabbana, Calvina Kleina, stal se tváří značky Emporio Armani, a mladý model Andrej Halasa, který naposledy exceloval na přehlídkách na fashion weeku v Miláně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám