Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adam Mišík měl velmi dobrý důvod k účasti na přehlídkách pořádaných v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Jednou z modelek, které předváděly módu českých tvůrců, byla i jeho partnerka Diana Kratochvílová.

Zpěvák přezdívaný ’český Justin Bieber’ nám potvrdil, že se se svou láskou seznámil právě před půl rokem, když v rámci stejné akce oba předváděli ve skate parku na pražské Štvanici kolekci Petry Ptáčkové pro jaro a léto.

Mišík nechyběl ani na módní show Pietro Filipi, kterou předváděla opět Kratochvílová. „Když ji vidím na mole, tak mám někdy touhu ji obejmout, nebo jí dát pusu, ale ona jde s kamenným obličejem a tak na ni nemůžu ani houknout,” uvedl vtipně Mišík. A nebál se Adam, že pod nánosem make-upu svou lásku nepozná? „Bál jsem se, že se to stane, ale naštěstí se to nepřihodilo. Neměla přes hlavu žádnou krabici, ani jiné šílenství, tak se to nestalo,” smál se zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám