Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská herečka Reese Witherspoon (48) je na ulici k nerozeznání od své šestnáctileté dcery, ale dnešním dnem se zařazuje mezi čtyřicátnice. Před kamerou se sice pohybuje už čtvrt století, ale její tvář se téměř nezměnila.

Jedna z nejoblíbenějších filmových hvězd, která našla uplatnění v komediích i vážných snímcích, se poprvé před kameru postavila v roce 1991. Během natáčení milostného dramatu V měsíčním svitu jí bylo pouhých 15 let, což téměř odpovídá současnému věku její dcery. Reese ve filmu o první lásce potvrdila svůj talent, ale Oscara dostala až jako třicátnice - za hlavní roli ve filmu Walk the Line, v němž přesvědčivě ztvárnila zpěvačku June Carter.

K nejzásadnějším filmům bohaté kariéry Reese Witherspoon patří Velmi nebezpečné známosti, díky nimž poznala svého prvního manžela Ryana Phillippeho, s nímž má kromě šestnáctileté Avy i dvanáctiletého Deacona. Jejich manželství trvalo devět let. Herečka se poté provdala za Jima Totha a rozšířila svou rodinku o Tennesseeho (3).

Trojnásobná maminka se už objevila téměř v padesátce rolí, ale největší popularitu jí zajistila komedie Pravá blondýnka z roku 2001, která se pro velký úspěch dočkala pokračování. Reese by růžový kostýmek mohla obléknout i jako čtyřicátnice a plynule navázat tam, kde v roce 2003 skončila Pravá blondýnka 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám