Hlavní obsah
Článek

Na přehlídce české módní značky Pietro Filipi pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku nebylo možné si nevšimnout Jitky Schneiderové (51). Herečka zaujala odvážně řešenými a zároveň elegantními malými černými šaty, které díky perforování odhalovaly černou podprsenku. Pro hvězdu poslední řady StarDance to byla jediná módní událost, kterou v rámci této edice módního týdne absolvovala, a to z toho důvodu, že je v posledních dnech velmi pracovně vytížená.

Schneiderová má talent na to obklopovat se profesionály, kteří jí v oblékání a vizáži dobře radí, a tak bývá označovaná za novou módní ikonu české scény. I tak se ale ve finále vždy spoléhá na vlastní vkus a intuici. „Nechávám si pomáhám stylisty, záleží na příležitosti. Ten konečný výběr je ale většinou na mně. Když se podívám do zrcadla, tak jdu v tom, v čem se dobře cítím,” řekla nám Jitka.

Přestože Jitka boduje v módních žebříčcích, tak rozhodně není módou posedlá, ale v jejím šatníku vládne spíš střídmost. „Myslím si, že na herečku nemám velký šatník. Nedávno mi řekla moje dcera, že toho oproti jiným maminkám moc nemám,” smála se Jitka Schneiderová.

Reklama

Další články

Načítám