Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Při pohledu na lacině vyhlížející zpěvačku Dolly Parton (70) a její nepřehlédnutelné vnady by se mohlo zdát, že se vždy ráda obklopovala milenci. Opak je ovšem pravdou, country legenda letos oslaví zlatou svatbu.

Parton se během své mimořádně bohaté tvůrčí dráhy zařadila mezi nejuznávanější a samozřejmě také nejbohatší americké umělce. Její největší hit I Will Always Love You sice proslavila až Whitney Houston (†48) ve filmu Osobní strážce, ale Dolly si jako autorka legendární písně přišla na pořádný balík.

Držitelka desítek hudebních cen se do manželství vrhla už v roce 1966, kdy se jako dvacetiletá vycházející hudební hvězda provdala za Carla Deana, jehož živila výroba asfaltu. Svatba nebyla žádným rozmarem, ale důkazem lásky, která nevyprchala ani po půl století.

Dolly Parton se svými 43 studiovými alby navždy zapsala do hudebních dějin, ale ani po sedmdesátce se nechystá do důchodu. Zájem publika o královnu country neopadá, a její bankovní konto stále roste. Zpěvačka se bohužel nikdy nedočkala potomků, ale mateřské pudy si mohla alespoň částečně kompenzovat jako kmotra rozverné Miley Cyrus (31).

Reklama

Další články

Načítám