Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako o ‚české Marilyn‘ se často píše a mluví o herečce Miluši Bittnerové, to se ale možná po sobotním odvysílání show Tvoje tvář má známý hlas změní. Do provokativní blondýnky se v ní převtělí herečka, která toho s Monroe na první pohled nemá moc společného - Jitka Čvančarová (46).

O to víc ale vynikne práce maskérů, kteří za Jitčinou proměnou stojí (stejně jako za metamorfózou Jakuba Koháka). „Pro Jitku připravila vlasová maskérka Jana Dopitová několik paruk, abychom vybrali tu, která jí sluší nejvíc. Když děláme takové velké proměny, vždy s respektem k obličeji líčeného. U Jitky jsme se zaměřili na řasy, linky a samozřejmě jsme dodělali typickou pihu. Barvu rtěnky jsem po kamerové zkoušce ještě změnila, protože ta původní v záři reflektorů nefungovala. Celá tato proměna trvala zhruba dvě hodiny,“ popsala proces hlavní maskérka projektu Adriana Bartošová.

A jakou Jitka zvolila píseň? Samozřejmě legendární I Wanna Be Loved by You a na to, jak ji zvládla, se podívejte na videoukázce. Soutěž startuje v sobotu večer a vedle porotců Koháka, Čvančarové a Janka Ledeckého se v ní představí dalších osm účinkujících plus každý díl jeden hostující porotce.

Co říkáte na Jitku Čvančarovou jako Marilyn Monroe?
Vizáž i zpěv jsou perfektní
41,1 %
Proměna super, dokud nezačala zpívat...
2,7 %
Jako Marilyn moc nevypadá, ale zpěv paráda
2,1 %
Nevypadá ani nezpívá jako Marilyn Monroe
54,1 %
Celkem hlasovalo 39789 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám