Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pomalu plánujeme letní dovolenou, vybíráme hotely, začínáme hubnout do plavek a přemýšlíme, v jakých plavkách se letos na pláži předvedeme. Jste na tom stejně? Tak to vás potěší, že jsme v nejnovějších kolekcích našli opravdu luxusní kousky.

Plavky přesně na míru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokterá žena má to štěstí, aby se mohla pyšnit dokonale souměrnou postavou. A tak si většinou musíme vybrat, jestli nás bude škrtit horní, nebo spodní díl. Nebo nemusíme? Na Astratex.cz si u většiny modelů můžete vybrat zvlášť velikost spodního i horního dílu. Takže máte jistotu, že vám plavky vždy padnou jako ulité.

Sexy průstřihy pro odvážné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Černé bikiny jsou oblíbená klasika, kterou nikoho neurazíte ani neoslníte. Ale v této dráždivé variaci oslníte. A to doslova! Horní díl je zdoben vyřezávaným motivem zlaté květiny, který se bude na slunci úžasně lesknout. Odepínací ramínka zajistí, že budete mít dokonale opálená ramena a sexy průstřihy na bocích spodního dílu dodávají plavkám šmrnc. Pokud hledáte klasiku v netradičním provedení, plavky Italy jsou pro vás jasná volba.

Pro náročné: Luxusní plavky z exkluzivní italské kolekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen tak něco vás neokouzlí? Potrpíte si jen na špičkovou kvalitu a nejmodernější design? Plavky Maui z italské kolekce Vacanze si zamilujete na první pohled. Výrazný květinový potisk v jasných barvách bude dokonale ladit s vaší opálenou pokožkou. Příjemný rychleschnoucí materiál se postará o vaše pohodlí. A spodní díl v klasickém střihu se zvýšeným pasem zakryje drobné nedostatky a opticky prodlouží nohy. Co víc si od plavek přát?

Když hledáte opravdový unikát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete extravaganci a ráda zkoušíte nové módní trendy? Chcete se pochlubit sexy křivkami? Pak se plavky Charm stanou vaším nejoblíbenějším letním kouskem. Průsvitný tyl ve střední části plavek působí dráždivě, sexy, netradičně, …jen ne obyčejně. Potěší vás i svými rychleschnoucími vlastnostmi, odepínacími ramínky a Push-Up vycpávkami, které vytvoří smyslně plný dekolt. Po celodenním opalování na pláži přes ně můžete obléknout kraťasy a vyrazit na párty. No nejsou úžasné?

Pohodlí a sexappeal pro ženy s většími ňadry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se pyšníte plným dekoltem, pak je pro vás nákup plavek určitě složitější než pro méně obdařené ženy. Potřebujete pohodlné košíčky, široká ramínka, pevný střih a řádnou oporu. To vše vám splní dvoudílné plavky, které na první pohled zaujmou svou výraznou neonovou barvičkou. Pečlivě propracovaný horní díl je jako dělaný pro ženy s opravdu velkými ňadry a postará se o jejich perfektně zakulacený tvar. Klasický střih spodního dílu opticky prodlouží nohy a vy se budete cítit pohodlně i sexy.

Další články

Načítám