Hlavní obsah
Článek

I když vám její jméno zřejmě nic neřekne, vězte, že ve Spojeném království ji zná téměř každý. Herečka, televizní tvář, modelka (nejčastěji) spodního prádla a v neposlední řadě dívka z pánských časopisů Gemma Atkinson se ve své domovině stala populární převážně díky roli Lisy Hunter v britské soap opeře Hollyoaks. Na Gemmu je momentálně možné narazit na jihu Španělska v celebritami vyhledávaném přímořském městě Marbella.

Gemma a její dlouhovlasá společnice vsadily na menší hotýlek v tamním letovisku Puerto Banus, kde se domnívaly, že si nerušeně užívají soukromí. Ovšem i zde se našli snaživí fotografové, kteří jednatřicetiletou herečku zvěčnili v růžových bikinách. I z neretušovaných snímků je ale zřejmé, že jí titul britské sexbomby právem náleží.

Kráska, která si však k impozantní hrudní výbavě dopomohla chirurgicky, randila mimo jiné s fotbalisty Cristianem Ronaldem nebo Marcusem Bentem, jenž ji dokonce chtěl pojmout za manželku, ale ze zásnub nakonec sešlo. V současnosti je za jejího partnera považován osobní trenér a bývalý hráč rugby Olly Foster.

Reklama

Další články

Načítám