Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už celé roky nejlépe placená topmodelka světa Gisele Bündchen (43) je stálicí mezi tvářemi brazilské oděvní značky Colcci. Letos se poprvé v kampani na podzim a zimu 2016 objevuje s pohledným synem Clinta Eastwooda - hercem a modelem v jedné osobě Scottem Eastwoodem. Stačí jediný pohled na jejich společné fotky a každému musí být jasné, že sázka na tuhle dvojici se značce hodně povedla...

Devětadvacetiletý Scott není v modelingu žádným nováčkem, a tak Gisele při focení zkušeně sekundoval. Nenechal se rozhodit ani v momentě, kdy měl nádhernou Brazilku obkročmo usazenou na svém klíně.

Však už  si svůdných scén užil do sytosti s takovými krasavicemi jako jsou Taylor Swift (v jejím loňském klipu Wildest Dreams),  Britt Robertson (v romantickém filmu Nejdelší jízda) či Kim Matula (ve snímku Stranded z roku 2014). Ve skutečnosti si loni užíval několikatýdenní románek s vnadnou modelkou Charlotte McKinney.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám