Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozdíl jediného dne, to je současná partnerka Roba Kardashiana (29) Blac Chyna (28) na těchto dvou fotografiích. Americká celebritka z povolání a bývalá exotická tanečnice, která proslula poměry se slavnými muži a tím, že má dítě s rapperem Tygou, s nímž pro změnu už nějaký čas chodí Robova sestra Kylie Jenner, má novou kamarádku. Vyráží s ní na nákupy i jen tak posedět do kavárny. Kámoška má jednu nespornou výhodu, vedle ní se i Blac může cítit jako pírko a svůj nelichotivý neoficiální titul ‚majitelka nejošklivějšího pozadí‘ jí může s klidným srdcem přenechat.

V pátek holky pojaly procházku po Beverly Hills tak nějak podomácku. Blac se ani nenamáhala s líčením a vyrazila čistě ‚na přírodu‘. Udělala jedině dobře, že to v sobotu nezopakovala a ve stylovějším ohozu, s vyhlazeným mikádem a make-upem už ji šlo opět poznat. Její blonďatá společnice se ovšem také hodila do gala. Jen škoda, že jí chybí špetka soudnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám