Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco my si ještě na opalovačku nějaký ten pátek počkáme, v Kalifornii si ji užívají téměř po celý rok. Celebrity tak mohou na slunci vstřebávat vitamin D prakticky pořád. Jedno takové volné nedělní odpoledne pro sebe a své syny si vyšetřila i Britney Spears (42), která má právě pauzu ve svém koncertním maratonu v Las Vegas.

Popová princezna ke svému ležícímu snímku u bazénu ve žluto-černých miniaturních plavečkách připsala: „Prostě odpočinek.“ Během dvanácti hodin od vyvěšení na Instagramu má fotka už přes 170 tisíc lajků, ale někteří fanoušci ani nemohou uvěřit, že je na ní skutečně Britney bez úprav.

Spears ovšem nezapomíná ani na své nejbližší. O víkendu ještě stihla se synem Jaydenem (10) a malou sestřenicí Lexie vyrazit na golf a začátkem minulého týdne dokonce zpěvačka odletěla do Nashvillu v Tennessee, aby překvapila svou mladší sestru Jamie Lynn na jejím vystoupení. Čtyřiadvacetiletá Jamie, která odstartovala kariéru jako teenagerka v show Zoey 101 na kanálu Nickelodeon, se snaží prorazit v žánru country.

Dovolenou si Britney bude užívat až do 6. dubna, když ji v losangeleském Planet Hollywood čeká návrat na pódia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám