Hlavní obsah
Článek

Oblíbený moderátor počasí Michal Jančařík (40) se pyšní dvěma roztomilými dcerkami, kterým se snaží zpestřit každou volnou chvilku. A tentokrát si pro rozverné holčičky Sofinku s Julinkou připravil opravdový zážitek.

Všichni společně i s dědečkem, někdejším moderátorem Magionu Petrem Jančaříkem, vyrazili do Divadla kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy, kde se konal již 13. ročník mezinárodního festivalu moderní magie Velká cena Divadla kouzel 2016.

Kouzelnické umění zde poměřili ve čtyřech veřejnosti přístupných představeních přední čeští a zahraniční mágové. A nejen oni. Na jevišti si vyzkoušel kouzlit i Michal Jančařík, kterého dcerky převlékly za kouzelníka. Kdo ví, zda obě dvě cácorky jednou nepůjdou v tátových šlépějích a nestanou se z nich rosničky, byť se o víkendu spíše viděly jako kouzelnice.

"Doufám, že půjdou trochu jinou cestou a doslova se nepotatí, i když moje babička hrála celý život v Národním divadle, tak se tam možná nějaké geny objeví. Ale zatím si užívají dětství a jsou to šťastné děti," prozradil nedávno Jančařík, který si kouzelnický den nadmíru užil.

Reklama

Další články

Načítám