Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi andílky Victoria’s Secret přibyde další maminka. Sladkou novinu prostřednictvím fotografie na Instragramu přitom neoznámil nikdo jiný, než Candice Swanepoel (35). Na černobílém snímku má na břiše položenou ruku svého snoubence a modelka jej za ni drží. Jihoafrická kráska k něžnému obrázku připsala ‚Baby Angel‘, tedy malý andílek, a tak už nebylo žádných pochyb, že s Hermannem Nicolim budou letos rodiči…

V médiích se sice první spekulace o modelčině těhotenství od zdroje z jejího okolí objevily už v pátek, když kdosi pro E! News prozradil: „Čekají první dítě a jsou velice šťastní. Plánují strávit léto v New Yorku." Candice pak druhý den šla s pravdou ven sama.

Hovoří se ovšem i o těhotenství její kolegyně a zároveň kamarádky Behati Prinsloo. Ta měla prvního potomka počít s manželem Adamem Levinem z Maroon 5. „Candice a Behati jsou nejlepší přítelkyně a v těhotenství od sebe nejsou daleko. Obě si užívají prvního stadia gravidity a jsou nadšené, že to spolu mohou sdílet. Nemůžou se dočkat, až budou maminkami,“ dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám