Hlavní obsah
Článek

V jeho případě jako by si to nikdo nepřipouštěl a všichni vnímali jen to, že rakovina mízních uzlin je pryč a už se nemůže nikdy nic stát! Vždyť „božský Kája“ je přece nesmrtelný! Přitom onkologičtí pacienti dobře vědí, že nemoc se může kdykoli vrátit a počítají s tím. Ne tak miláček národa Karel Gott (†80). A velmi ho to zarmoutilo, že mu nepříznivou variantu někdo připomíná!

„Moc mě nepotěšilo vyjádření pana profesora Klenera, že se má nemoc může vrátit. Není to zrovna zpráva, ze které bych měl radost,“ přiznal Nedělnímu Blesku zpěvák, který si přikázal myslet jen pozitivně. A možnost návratu zákeřné choroby si zkrátka nechce vůbec připouštět.

Pak už ale Mistr hovořil veseleji. Den ode dne mu je prý lépe. „Ale to víte, jsem po těch chemoterapiích unavený,“ svěřil se. Má jich za sebou šest sérií a kdo je sám nepodstoupil, ani si nedokáže představit, jak moc s tělem pacienta zamávají.

K plnému zotavení mu má pomoci i to, že bude mnohem častěji s rodinou jezdit na Liberecko na ranč za známými, kteří chovají koně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám