Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Burešová po letech v muzikálech získala první hlavní roli, kde nehrála druhé housle. Na premiéře muzikálu Sibyla královna ze Sáby měla obrovský úspěch. Málokdo tušil, co prožívá. Den před premiérou se po pěti letech rozešli s partnerem.

"Máme takovou menší pauzu. Uvidíme, co z toho bude. Byli jsme spolu pět let. Je to trošku těžší. Rozcházeli jsme se několikrát a vždycky jsme se zase dali dohromady.  Třeba zase máme jen krizi, kterou přejdeme," věří v návrat Burešová.

Na jejím výkonu citové rozpoložení znát nebylo. "Snažila jsem se vypnout city a věnovat se jen práci. Jsem hodně citlivá, tyhle věci mě ovlivňují, snažila jsem se proto na to nemyslet, abych nekazila práci ostatním," vysvětluje herečka a zpěvačka.

Z premiéry, kdy zažila dvojnásobné standing ovation, je nadšená. "Jsem šťastná,  hrozně jsem si to užila, ze začátku jsem byla hodně nervozní, pomalu to opadávalo," dodala Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám