Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z hollywoodských legend Burt Reynolds (80) se nechal slyšet, že lituje svých aktů z roku 1972. Herec se stal dokonce prvním mužem, který pózoval nahý pro dámský magazín Cosmopolitan. Dnes ovšem na toto prvenství nevzpomíná rád. „Bylo to opravdu hloupé. Nevím, na co jsem myslel,“ zalitoval Reynolds v pořadu What To Watch. „Vážně bych si přál, abych to nikdy neudělal,“ dodal.

Toho roku ovšem hvězda filmů 100 pušek, Vysvobození, Poldové, Nejtěžší yard, Polda a bandita a mnoha dalších pózovala tak, jak ji příroda stvořila, víckrát. Přestože dámám se z jeho mužnosti a zarostlé hrudi podlamovala kolena a i díky na tu dobu velmi odvážným fotografiím se stal obletovaným jedincem, který si užíval pozornosti spousty svých kolegyň, v osmdesáti to vidí celé jinak.

„Jedinou podmínku, co jsem tehdy měl, smět se předtím dostatečně napít. Musím být upřímný, když jsem to fotil, byl jsem úplně na mol. Ten přihlouplý úsměv, teď už víte důvod,“ dodal Reynolds. Všech 1,5 miliónu výtisků časopisu s jeho aktem se ale tehdy okamžitě vyprodalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám