Hlavní obsah
Článek

Hybaj k doktorovi! To teď ze všech stran slyší moderátorka Štěpánka Decastelo (45). Za posledních pár týdnů celkem zhubla sedmnáct kilogramů a rozhodně to není lepším životním stylem.

Vše začalo poté, co se za dramatických okolností rozešla se snoubencem. K tomu nervy kvůli práci, řada jiných stresů a výsledkem je, že má dole mnohem víc kil, než by bylo záhodno.

„Hodně se toho nahromadilo. Skoro vůbec nespím, jsem pořád unavená. Samotnou mě to vyděsilo, jak váha rychle letěla dolů,“ přiznává Štěpánka.

Kromě toho neustále laboruje s úrazy. Před časem měla problém s nohou, když spadla na motorce, zranění se jí stále obnovuje. „Před čtrnácti dny mi vypadlo koleno, teď na otevření arény s trampolínami zase. A to jsem jen chtěla vylézt jeden vyšší schod. Musím jít na operaci s vazy, ale doufala jsem, že až po sezóně. Nejspíš to však budu muset řešit mnohem dříve, šíleně to bolí a bojím se, abych neměla něco s čéškou. Bez prášků bych teď nemohla existovat,“ dodala s tím, že ženských předností se ztráta na váze nedotkla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám