Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Od října loňského roku Karel Gott (†80) bojoval s rakovinou mízních uzlin, kvůli níž musel přerušit kariéru. Mistr boj se zákeřnou nemocí nevzdal a po sérii chemoterapií se dostavily výsledky, v něž doufala jeho rodina i početná fanouškovská základna.

"Dnes pan Karel Gott absolvoval v nemocnici plánované finální vyšetření. Podstoupil magnetickou rezonanci a CT, které potvrdily, že nádorové onemocnění zcela vymizelo," řekla Super.cz tisková mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová. Zpěvák se k celé situaci také vyjádřil.

„Mám obrovskou radost, protože dnešní výsledky posílily mou naději, že se opět vracím do života. Nyní mě samozřejmě bude čekat velmi důležitá rekonvalescence, pravidelně budu docházet na kontroly v nemocnici, ale na co se těším nejvíc je, že pozvolna začnu s hlasovou rehabilitací. Právě s ohledem na mé onemocnění musím zvážit, kam až budou moje síly stačit. Mojí ctižádostí je vrátit se na jeviště v takové formě, kterou u mne lidé znají a právem očekávají a nechci být litován a tolerován, že nemoc poznamenala můj výkon. Do té doby si budu užívat čas se svou rodinou," zní Gottovo prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám