Hlavní obsah
Článek

Nebylo to poprvé, co dcera Dary Rolins (51) Laura vyrazila jako divák na módní přehlídku, nyní ale během vůbec prvního přehlídkového bloku Mercedes Benz Prague Fashion Weeku kolem sebe vše velmi pozorně pozorovala.

„Tentokrát to ale bylo jiné, je už větší a o módu se přirozeně o něco víc zajímá. Pozorně sledovala, komentovala, tleskala,” popisovala reakce své dcery Dara. Osmiletá dívenka po skončení módní prezentace designérky Zuzany Kubíčkové trvala na tom, že musí návrhářce osobně složit poklonu. „Zeptala se, jestli budou některé modely i v dětských velikostech,” směje se Dara. Následně si dcera Dary Rolins a Matěje Homoly u vedení módního týdne domlouvala možnost, že by se v budoucnu mohla objevit na mole. „Když jsme odcházeli, odběhla ještě poděkovat Lukášovi (Lukáš Loskot, ředitel Mercedes Benz Prague Fashion Weeku, pozn. red). A jak jsem se později dověděla, šla si s ním domluvit, jestli by nemohla nějakou z přehlídek jít taky,” směje se Dara.

Ať už s dcerou, nebo bez dcery, by Dara o víkendu ráda vyrazila okouknout prezentace dalších českých módních návrhářů. „Ráda bych viděla svého oblíbence Lukáše Lindnera, Borisa Hanečku, Jakuba Polanku,” říká Dara Rolins a jedním dechem dodává: „Přála bych si, aby módní dny v Praze netrvaly týden, ale aspoň měsíc.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám