Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji filmovou novinku Miracles from Heaven momentálně Jennifer Garner (52) propaguje na každém kroku. Čeští diváci si na ni sice musí ještě měsíc počkat, ale v USA jde do kin už v pátek. Jennifer proto ve středu nejdřív zavítala na tiskovku k filmu pořádanou v mrakodrapu Hearst Tower na Manhattanu a poté stihla ještě dorazit do pořadu Jimmyho Fallona The Tonight Show. Obojí přitom v černých šatičkách s výstřihem, na který u herečky rozhodně nejsme zvyklí...

Garner v Hollywoodu platí za slušňandu. Před Benem Affleckem (51) sice byla už jednou vdaná, ale žádné milostné skandály se u ní nekonaly. Než se loni provalila Benova aférka s chůvou jejich dětí, i toto desetileté manželství se zdálo být bez mráčku.

I po jejich rozvodu se ale tu a tam objeví informace, že se to dvojice snaží dát zase dohromady. Že by snad rozesmátá Jennifer Bena vábila, nebo mu jen chtěla dát najevo, o co přišel? Dost možná ani jedno a takhle září díky nové lásce. V tomto směru už se spekulovalo o pohledném herci Patricku Dempseym (50) ze seriálu Chirurgové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám