Hlavní obsah
Článek

Jsou to světáci, a tak je vysíláme do světa. Zahřejí vás v případě, že je zima ještě vlezlá a vkrádá se vám po peřinu. A když to s nimi potáhnete až do léta, zjistíte, jak umí zchladit v parných nocích. To už na ně pak nedáte dopustit. Pořiďte si lásku na celý život s 58% slevou!

Švihák Hervey Bay

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kam se na něj hrabou ti lázeňští. Tenhle si vás bude hýčkat 100x víc. Zahalí vás do své bavlněné náruče a spát se vám pak bude jako na nadýchaném obláčku. V ložnici navíc vypadá skvostně a doslova ji rozzáří. Že jste se zamilovali? Rádi vám ho dohodíme!

Kdo je na světě nejjemnější?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení ze 100% bavlny Clarsville! I kouzelné zrcadlo to tvrdí a králíček Azurit zuří, že se mu fušuje do řemesla. Nechte se od něj taky rozmazlovat a laskat hebkými doteky. Na to je specialista. Získal si nás ale i díky tomu, že se nemusí žehlit a zapíná se prakticky na zip. Už zítra může být i ve vaší posteli.

Když to máte rádi elegantně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak to vás zaručeně sbalí bavlněný fešák San Diego. Potrpí si na vzhled a s moderními tóny fialové v kombinaci s netradičními vzory se stane pýchou vaší ložnice. Každá návštěva pukne závistí, až ho uvidí. Navíc je tak úžasně hebký a měkoučký. Už nikdy ho nebudete chtít vyměnit. Nastěhujte si ho domů hned!

Princ na bílém koni

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena o něm sní. My si ho už nějakou dobu schováváme ve skladu, ale už vás nebudeme dál napínat a dáváme ho do placu. Pana dokonalého Gustaviu. Pěkně načesaného z pročesaných bavlněných vláken. Zahřeje, pohladí a okouzlí svým dokonalým vzhledem. Kdo si ho uloví první a bude si s ním užívat výjimečné noci?

Vaše ložnice rozkvete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pozvěte si do peřin bavlněné povlečení Freneker a oslavujte spolu příchod jara ve znamení červené a květinových vzorů. Skrz okna s vámi budou po posteli tančit sluneční paprsky a vy si budete užívat teploučka spolu pěkně zachumlaní. Neumí sice snídani do postele, ale s nikým jiným nezažijete hezčí rána.

Další články

Načítám