Hlavní obsah
Článek

Narazila na dno šoubyznysového rybníčku a musela jít makat rukama! Nebo vlastně spíš pusou, protože přesvědčuje návštěvníky ke koupi židlí a podobných věcí. Soutěžící z prvních VyVolených Věra Patt, o které jsme v posledních letech slyšeli spíš v souvislosti s průšvihy či ostudou, asi konečně pochopila, že z ní dobře placená profesionální celebrita nebude. Teď je z ní prodavačka v obchoďáku!

Věra se před lety snažila vydělat majlant na pořádání hudební akce, ve všem ale pohořela, nasekala dluhy, nad kterými se protáčejí panenky, dodnes jí mnoho lidí nemůže přijít na jméno (třeba i syn Sepéšiho). Dále se ale snažila prezentovat jako dýdžejka. Tomu je teď konec.

„Od patnáctého března mě budete potkávat ve Stodůlkách. Jsem šťastná, že mohu být součástí a realizovat své sny a cíle,“ píše na své sociální síti řeči podobné těm z firemních brožurek prodejce nábytku, kterého lidé znají díky obří židli v reklamě.

Dýdžejkou prý bude jen ve svém volnu, bere to odteď jako své hobby.

Patt není jediná, kdo pochopila, že se neuživí a musela do práce. Jeden čas tak například skončila u pásu v továrně i zpěvačka Leona Šenková. A po letech života milionářů musela jít dělat obyčejnou vrátnou také matka Ornelly Koktové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám