Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejspíš jste již také prolomili některou z „magických“ věkových hranic, myšleno například 25, 30, 50, 60 či 70 let. Cítíte se vždy po jubileu starší a starší? Možná jen do té míry, na kolik se ozývá vaše tělo.

Žijeme daleko déle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Medicína nebo také umění starat se o své vlastní fyzično se za poslední desítky let neskutečně posunulo. Ještě před sto lety se lidé dožívali průměrně 48,5 roku. Před padesáti lety to bylo již skoro 70 let a tato hranice se stále posouvá i v posledních letech. Průměrná doba dožití se dnes průměrně pohybuje kolem 79 let. Aniž si to plně uvědomujeme, náš průměrný věk dožití se za posledních sto let posunul o více jak 30 let. Velmi zajímavá informace, avšak možná ne úplně ta zásadní. Všimli jste si, že je čím dál častější, když maratón dokončí i 80letý běžec? Že naši republiku objede na kole skupina sedmdesátníků? Že se učí lyžovat i ženy po šedesátce? Ano, umíme se o sebe čím dál více starat.

Naše tělo musíme podpořit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomáhá nám s tím spousta věcí. Více dbáme na naši výživu, používáme vitaminové a energetické přípravky, a lépe trénujeme. Hodně limitující však byly vždy naše klouby. Ty jsou naším životním stylem, prací i sportem čím dál více opotřebovány. Objevily se spousty produktů, některé trochu fungovaly, jiné vůbec. Dnes stojíme na pokraji dalšího mezníku. Tím mezníkem je obrovský rozvoj enzymoterapie. Již dnes najdeme v našich lékárnách zásluhou českých vědců nové přípravky, které právě revoluční formy enzymů využívají. Tím jediným na našem trhu, který navíc kombinuje „zázračné“ účinky enzymů s nejrozšířenější látkou kloubní výživy, glukosamin sulfátem, je doplněk stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q.

Uklízečky našeho organizmu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Enzymy působí jako urychlovače chemických reakcí v našem těle. Ve škole jsme se učili, že enzymy nám štěpí stravu. Méně už víme o tom, že uvnitř organizmu máme tisíce enzymů, které si tělo umí vyrábět i samo, a díky nimž probíhá většina reakcí v organizmu. Ještě méně víme o tom, že některé enzymy nám velmi pomáhají i v jiných oblastech. Největší význam v tom mají proteázy (Proteo-Enzymy). Při sportu, namáhavé práci i při běžném pohybu se nám opotřebovávají tkáně (např. chrupavky). Zbytky tkání musí tělo rychle zlikvidovat. Nastoupí tzv. uklízečky (Proteo-Enzymy), jež tělo od těchto zbytků vyčistí a připraví tak půdu pro kvalitní kloubní výživu.

Unikátní kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě tyto Proteo-Enzymy v kombinaci s glukosamin sulfátem (základní stavební látka chrupavky) najdete v jako jediném přípravku na našem trhu v doplňku stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q. Obsažený glukosamin je navíc ve formě s postupným uvolňováním v organizmu, přípravek tak nezatěžuje žaludek, na což si u obdobných produktů hojně stěžují zejména ženy. Důležitý je i obsah vitaminu C ke správné tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek. Produkty GelActiv byly vždy velmi oblíbené mezi vrcholovými sportovci, kteří své klouby zatěžují nadměrně. GelActiv Proteo-Enzyme Q je však i přes svou výjimečnost doporučován všem lidem s bolestí kloubů, zejména pak těm, jimž jiné produkty nepomáhají.

Stačí pouze 2 tablety denně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dosud bylo užívání enzymů poměrně finančně náročné a také spojeno s polykáním velkého množství tablet. Ani jedna z těchto věcí u GelActivu Proteo-Enzyme Q neplatí. Stačí užívat 2 tablety. Žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů. Nyní je například na pilulka.cz doplněk stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q na 2 měsíce užívání v nabídce za akční cenu 509,- Kč.

Další články

Načítám