Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu se v hostivařském kině konala premiéra filmu Dvojníci, na níž nechyběli hlavní představitelé v čele s Ondřejem Sokolem (52), Simonou Krainovou (51), Jitkou Schneiderovou (51), Jakubem Kohákem i mladými herci Markem Lamborou a Štěpánkou Fingerhutovou. Ta obzvlášť si dala s výběrem šatů práci a do kina přišla v dlouhém romantickém modelu s volány ve starorůžové barvě.

Akce se ale jinak nesla v pohodové a dress codem nesvazující atmosféře, takže například Jitka Schneiderová dorazila v džínech a stejně tak Simona Krainová to v khaki bundě pojala hodně uvolněně. Z pánů byli za elegány Ondřej Sokol a zmiňovaný Marek Lambora, jejichž protipólem byl třeba Jakub Kohák, tradičně s kšiltovkou na hlavě.

Na nový český film se dále přišli podívat např. Anna Linhartová, Michal Suchánek s rodinou, Jaromír Hanzlík s partnerkou, Krainovou přišel podpořit manžel i tchán, Sokolovi dělala doprovod dcera Ester.

Reklama

Další články

Načítám