Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen díky svému pořadu Menu domů se zařadila mezi respektované food blogerky. Zajímalo nás, jestli Veronika Kokešová, přezdívaná Koko, taky někdy své jídlo pokazí. „Nejím nic sladkého, a tak, když se snažím vytvořit nějaký dezert a nechci někoho kopírovat, je to pro mě peklo. Většinou to dělám na šestkrát, protože na to prostě nemám buňky,” svěřila se nám Koko, která dále prozradila, jak se nepovedených výtvorů zbavuje: „Bydlím v Plzni v domě, před kterým je stráň, do které létají věci.”

Nemusíte se bát, že by populární food blogerka přišla o svůj pověstný drajv. Aktuálně připravuje nový projekt, jehož záměrem je servírování menu nejen na blogu a internetové televizi Stream.cz, ale i ulehčit lidem kvalitními konveniencemi domácí vaření. V podobě vývarů, které si lze odnést domů nebo je usrkávat horké z kelímku a přikusovat k nim takzvané „chuťovky do polévky“, je nabízí na pražských farmářských trzích.

V letních měsících plánuje Koko příznivce dobrého jídla osvěžit studenými fresh-polévkami a super-polévkami nebo se jim svými omáčkami k masům postarat o dokonalý zážitek z grilování. O prázdninách se navíc z nadšené food blogerky stane také „food truckerka“ a se svými jídly vyrazí na festivaly. Na nich bude podávat české regionální speciality v moderním street food stylu.

Reklama

Další články

Načítám