Hlavní obsah
Článek

Režisér Karel Janák (Snowboarďáci, Rafťáci, Ro(c)k podvraťáků) má ale vkus na ženy! Léta chodil s herečkou Veronikou Kubařovou, poslední dva roky je ale jeho partnerkou herečka Romana Goščíková (diváci si ji mohou pamatovat coby Helenku v seriálu Ošklivka Katka). Tu teď Janák obsadil do nové divadelní hry, v níž to jeho múze opravdu nehorázně sluší!

Romana je šéfkou Divadla Různých Jmen a v rámci něho také vzniká představení Stvoření světa, které divákům herci představí už 21. dubna v Divadle Radka Brzobohatého. A prý se dozvíme řadu šokujících odhalení, které nám bible zamlčela.

„Dost jsem se naší spolupráce bála, aby nám to snad nějak nenarušilo soukromí, ale zatím to musím zaklepat, protože Karel je hodný režisér, herci se s ním mají jako v bavlnce,“ řekla nám Goščíková, která představuje Evu.

„Karel říká, že kdyby šlo o film, byl by přístupný od dvanácti let. Samozřejmě se tam o věcech mezi mužem a ženou mluví, je to o střetu principů jejich pohledů, při zkoušení se opravdu královsky bavíme. Já jako Eva jsem strašně dokonalá, zato Adam se nepovedl. Ale vlivem okolností se to celé změní,“ tvrdí šéfka projektu, která si ale pochvaluje, že její partner, který jinak nesnáší vše, co nesouvisí přímo s režírováním, pomáhá tak, až ho skoro nepoznává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám