Hlavní obsah
Článek

Kromě Jany Plodkové (42) se v nově připravovaném osmidílném seriálu Casting internetové televize Stream.cz objeví třeba také Jakub Žáček. Ten se zhostí role asistenta ředitelky castingové agentury, kterou hraje právě Plodková.

Jelikož se celý seriál točí kolem konkurzů do filmu, tak jsme se zajímali o to, jestli má herec své osobní špatné zkušenosti s castingem. Kupodivu měl Žáček o čem povídat.

„Jednou mě pozvali na casting a až v ateliéru se zjistilo, že se jedná o ženskou roli. Chvíli jsem zkoušel s tím něco dělat, ale nakonec jsem to vzdal,” uvedl s humorem sobě vlastním herec, který prý už nikdy nebude reagovat na neadresné pozvánky zaslané textovou zprávou. „Od té doby nejdu na casting, bez toho aniž bych si s těmi lidmi aspoň zavolal."

Účast na konkurzech si Žáček nijak neužívá a vnímá je jako nutné zlo. „Castingy a kamerové zkoušky jsou pro mě povětšinou stresující, ale učím se s tím žít. Bez nich to nejde. To je jak se zubařem,” říká Žáček.

Kromě Plodkové a Žáčka se v roli hypochondrického manžela objeví Marek Daniel a v roli herců pozvaných na zkoušku Vojtěch Dyk, Lukáš Pavlásek nebo Pavel Liška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám