Hlavní obsah
Článek

Na začátku roku vydala Olga Lounová (43) po třech letech nové album, které nazvala „Chuť svobody“, a nyní přichází s druhým singlem a klipem z letošní novinky. Klip, v němž se vypořádává se vztahovou krizí, nazvala When the Music´s on a konečně ho představuje.

Olga zpívá o vztahové krizi, prožívá v klipu rozchod, vyrovnání se s novou situací a uvádí: „Hudba je lék. Pro mne vždycky byla a bude. Dokáže vystihnout emoci, posílit, rozveselit nebo si jde skrze ni projít katarzí. Není lehké padat na dno, ale na každou situaci existuje řešení, jen je potřeba trocha času. Nikdo by se neměl dostat na kolena, ale když už se tak stane, je nutné najít sám sebe, ať už nás vykolejilo cokoliv. Pustit si písničku a odvést myšlenky pomáhá.“

Polovinu anglicky zpívané desky točila zpěvačka v Americe. „Měla jsem tam štěstí na lidi a chtěla jsem zkusit spolupracovat s lidmi, kteří mě neznají, nehrozí žádné předsudky a berou mě podle toho, co umím,“ říká.

Píseň byla natočena v Los Angeles s producentkou a skladatelkou Aleenou Gibson, která běžně pracuje se světovými hvězdami včetně Lady Gaga, Jennifer Lopez a Bruna Marse. Natáčelo se za horkého léta v Los Angeles. „Při natáčení v Los Angeles jsme zažili mnoho nečekaných zvratů. Například bouři a déšť v Mohavské poušti , kde prší velmi zřídka. Vznikly tak jedinečné záběry. Při natáčení v LA River nás zase vykázala policejní helikoptéra.

Největším zážitkem pro Olgu bylo setkání s Chesterem z Linkin Park a jeho manželkou na koncertě hlavního hrdiny videoklipu, kterého si zahrál herec, ale také bubeník a módní designér Eli James. „Eli je multi talentovaný umělec. V mládí byl obsazovaným hercem, později úspěšným bubeníkem. Se svým sólovým projektem Eli James Expirience objel celý svět. Hraje také v kapele Julien K a ve skupině Chestera Benningtona z Linkin Park Dead By Sunrise. Zajímavé také je, že hrál se Skrillexem. V současné době má také vlastní módní značku Ghostcircus,“ vysvětluje Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám